🔻ظروف_مسی از شایعه تا واقعیت! (بخونید حتما. مطمئنم جالبه برا ...

🔑دانستنی های روز دنیا🔑

هیچ میدونی ؟؟
این ربات : TGPSBOT
روزانه بسیاری از هموطن هامون رو با هم آشنا می کنه !!
رایگان هست ؛ همین الان عضو شو !!
M
M
دختر | سن : 19 | محبوبیت : 12
شهر : شیراز
❤zari❤
❤zari❤
دختر | سن : 22 | محبوبیت : 14
شهر : مانه وسملقان
A & Z
A & Z
دختر | سن : 23 | محبوبیت : 3
شهر : تهران
🔻ظروف_مسی از شایعه تا واقعیت! (بخونید حتما. مطمئنم جالبه براتون)🔻

🔹بعضی ها میگویند چرا در دوره ای آمدند و ظروف مسی را از ما خریدند و بردند و معلوم نیست چه بلایی به سر آن مسهای نازنین آوردند که منشأ سلامت جسم و روحمان بود و جایش بهمان ظروف روحی و آلومینیومی تحویل دادند که ما را مریض کنند! میگویند قدیمها آشپزی در ظروف مسی غذا را خوشمزه تر میکرد و خصوصا اگر هم یک "حسوم" آهنی در ظرف میگذاشتی که دیگر نور علی نور بود و همه بیماریها را از بدن دفع میکرد و تعادلمان برقرار میشد!
🔸مدتیست که بسیاری از افراد پخت و پز در ظروف مسی را توصیه میکنند اما باید دید که پخت غذا در این ظروف تا چه اندازه فایده و عوارض خواهد داشت. مصرف غذا در ظروف مسی اگر بیش از حد باشد موجب وارد شدن مس به بدن میشود و در دراز مدت موجب عوارضی مانند افسردگی، بی‌خوابی، بیش فعالی در کودکان و اختلالات باروری، فقرآهن و رشد غده‌های جنسی میشود!!
🔹تفکر غلطی که درخصوص پخت غذا در ظروف مسی وجود دارد اینست که برخی تصور میکنند که ظروف مسی میتوانند مواد مغذی به بدن برسانند!!! و بدن کمبود مس دارد!!! اولا سبزیجات و مواد غذایی حاوی مس مورد نیاز بدن هستند و ثانیا در صورتیکه مس بیش از نیار بدن وارد بدن شود در کبد رسوب کرده و سبب مسمومیت وتهوع و سردرد میشود. مس اگر وارد غذا شود جذب کلسیم و آهن را مختل میکند و پوکی و نرمی استخوان از عوارض آن است. ظروف مسی باید لعاب داشته باشد و ظروف مسی قدیمی که لعاب ندارد پخت غذا در آن صحیح نیست. پوشاندن ظروف مسی با قلع یا سایر مواد خوب است، اما باید مراقب بود که حتی ظروف قلع‌ اندود با کوچکترین خراش قلعشان از بین میرود و موجب آزاد شدن مس در غذا خواهد شد!
🔸اما بهترین ظروف برای طبخ مواد غذایی ظروف شیشه‌ای و پیرکسهای مقاوم به حرارتند که به هیچ وجه مواد سمی را وارد مواد غذایی در حال طبخ نمیکنند و در مقابل بدترین ظروف، تفلونهای خراشیده شده و بازسازی شده و ظروف مسی بدون لعاب هستند. ظروف تفلونی که تعمیر میشوند سرطانزاست. مس با غذاهای اسیدی واکنش میدهد و از عوارض آن افزایش غلظت مس در خون و تهوع، استفراغ و اسهال است. سایت رسمی سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA)که معتبرترین مرجع برای مواد دارویی و غذایی است نیز استفاده از ظروف مسی را بشدت مضر میداند و استفاده از آن را برای پخت و پز به ویژه غذاهایی که ماهیت اسیدی دارند باعث ایجاد مسمومیت با مس عنوان کرده!

🔹پس به شایعه هایی که ظروف مسی را تبلیغ میکنند توجه نکنید و این مطلب را به همه گوشزد کنید❗️
👇با ما بمانید 👇
https://t.me/joinchat/AAAAAELHwoMVwobeYI3dlg
تاریخ : 1397/07/23 | بازدید این مطلب : 6

🔻ظروف_مسی از شایعه تا واقعیت! (بخونید حتما. مطمئنم جالبه براتون)🔻 🔹بعضی ها میگویند چرا در دوره ای آمدند و ظروف مسی را از ما خریدند و بردند و معلوم نیست چه بلایی به سر آن مسهای نازنین آوردند که منشأ سلامت جسم و روحمان بود و جایش بهمان ظروف روحی و آلومینیومی تحویل دادند که ما را مریض کنند! میگویند قدیمها آشپزی در ظروف مسی غذا را خوشمزه تر میکرد و خصوصا اگر هم یک "حسوم" آهنی در ظرف میگذاشتی که دیگر نور علی نور بود و همه بیماریها را از بدن دفع میکرد و تعادلمان برقرار میشد! 🔸مدتیست که بسیاری از افراد پخت و پز در ظروف مسی را توصیه میکنند اما باید دید که پخت غذا در این ظروف تا چه اندازه فایده و عوارض خواهد داشت. مصرف غذا در ظروف مسی اگر بیش از حد باشد موجب وارد شدن مس به بدن میشود و در دراز مدت موجب عوارضی مانند افسردگی، بی‌خوابی، بیش فعالی در کودکان و اختلالات باروری، فقرآهن و رشد غده‌های جنسی میشود!! 🔹تفکر غلطی که درخصوص پخت غذا در ظروف مسی وجود دارد اینست که برخی تصور میکنند که ظروف مسی میتوانند مواد مغذی به بدن برسانند!!! و بدن کمبود مس دارد!!! اولا سبزیجات و مواد غذایی حاوی مس مورد نیاز بدن هستند و ثانیا در صورتیکه مس بیش از نیار بدن وارد بدن شود در کبد رسوب کرده و سبب مسمومیت وتهوع و سردرد میشود. مس اگر وارد غذا شود جذب کلسیم و آهن را مختل میکند و پوکی و نرمی استخوان از عوارض آن است. ظروف مسی باید لعاب داشته باشد و ظروف مسی قدیمی که لعاب ندارد پخت غذا در آن صحیح نیست. پوشاندن ظروف مسی با قلع یا سایر مواد خوب است، اما باید مراقب بود که حتی ظروف قلع‌ اندود با کوچکترین خراش قلعشان از بین میرود و موجب آزاد شدن مس در غذا خواهد شد! 🔸اما بهترین ظروف برای طبخ مواد غذایی ظروف شیشه‌ای و پیرکسهای مقاوم به حرارتند که به هیچ وجه مواد سمی را وارد مواد غذایی در حال طبخ نمیکنند و در مقابل بدترین ظروف، تفلونهای خراشیده شده و بازسازی شده و ظروف مسی بدون لعاب هستند. ظروف تفلونی که تعمیر میشوند سرطانزاست. مس با غذاهای اسیدی واکنش میدهد و از عوارض آن افزایش غلظت مس در خون و تهوع، استفراغ و اسهال است. سایت رسمی سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA)که معتبرترین مرجع برای مواد دارویی و غذایی است نیز استفاده از ظروف مسی را بشدت مضر میداند و استفاده از آن را برای پخت و پز به ویژه غذاهایی که ماهیت اسیدی دارند باعث ایجاد مسمومیت با مس عنوان کرده! 🔹پس به شایعه هایی که ظروف مسی را تبلیغ میکنند توجه نکنید و این مطلب را به همه گوشزد کنید❗️ 👇با ما بمانید 👇 https://t.me/joinchat/AAAAAELHwoMVwobeYI3dlg